Protez saçın herhangi bir yan etkisi ya da zararı var mıdır?

0
0 Yorum

Protez saçın bilinen bir zararı ya da sonrasında oluşabilecek bir yan etkisi var mı? Yaptırdıktan sonra herhangi bir cilt problemi ile karşılaşır mıyım?

Cansu Kaya Cevaplanan soru Haziran 9, 2022
Bir Yorum Ekle
0

Protez saç uygulamasında başa sabitlenmesi için kullanılan yapıştırıcılar zararlı mıdır? Sonuçta kimyasal hepsi

ONNA Yeni yorum gönderildi Haziran 26, 2022

Merhabalar efendim, kullandığımız özel likit yapıştırıcılarımızın hepsi onaylı cilt dostu ürünlerdir.

Peki bu likit yapıştırıcılar ile yapıştırdıktan sonra geri nasıl çıkartıyorsunuz protez saçı? Hem bantlı sistem gibi tutuculuğu var mı? Kayma ya da çıkma yapar mı?

Protez saç için özel üretilmiş çözücü solüsyonlar ile sabitlenen saç proteziniz geri çıkartılır. Bunu kendiniz yapabileceğiniz gibi uzmanlarımıza da yaptırabilirsiniz. Bantlı sisteme karşı No Tape Bantsız Sistem ile protez saç kullanımınız daha kolaylaşmaktadır. Geleneksel bantlı sistemde protez saçınızı bant sistemi ile başınıza sabitlerken, bantsız sistem de özel yapıştırıcılar ile sabitlenmektedir. Böylelikle en azıdan bir tabaka daha ince bir protez saç görüntünüze daha fazla estetik katmaktadır.

Bir Yorum Ekle
0

Protez saç uygulamasının şu anan kadar hiçbir yan etkisi gözlemlenmemiştir, zararlı değildir. Alerjik cilt yapısına sahip bazı kişilerde çok nadir olsa da, doğru ürünler kullanılarak sorun kolayla ortadan kaldırılabilmektedir. Onnahair kalitesiyle üretilen saç protezi kafa derisi hava alacak şekilde alt kısmı hava ve su geçirgenliği sağlar. Böylelikle hem gündelik kullanımda hiçbir sorunla karşılaşmazsınız hem de cilt problemi yaşamazsınız. 

ONNA Durumu yayınlanmak üzere'ye değiştirildi Şubat 4, 2022
Bir Yorum Ekle
Cevabınızı yazın.