Protez saçın artıları nelerdir?

1
0 Yorum

Protez saçın artıları nelerdir? Protez saç yaptırmanın ne gibi avantajları ve olumlu yanları vardır?

Ahsen Günateş Cevaplanan soru Mayıs 17, 2022
Bir Yorum Ekle
0
İlayda(anonim) 1 Yorum

Protez saç yaptırmak sağlıklı mıdır? Herhangi bir olumsuz etkisi olur mu?

ONNA Yeni yorum gönderildi Mayıs 17, 2022

Protez saç uygulamasının şu ana kadar teşhis edilmiş herhangi olumsuz bir yan etkisi saptanamamıştır. Herhangi bir cilt hastalığınız ya da aşırı alerjik bir bünyeniz yoksa protez saç yaptırmakta herhangi bir sakınca bulunmamaktadır.

Bir Yorum Ekle
0
Egemen Kılıç(anonim) 1 Yorum

Protez saç uygulamasında hem bant hem de bantsız sistem var. Hangisi daha iyi?

ONNA Yeni yorum gönderildi Mart 24, 2022

Protez saç uygulamasında bantlı sistem en geleneksel sistemdir. Ancak kullanım ve konfor açısında Türkiye’de bir ilk olan No Tape bantsız sistem ile protez saçınız bant olmadan özel likit yapıştırıcılar ile başınıza sabitlenir. Böylelikle saçınızın hem kullanımı daha kolay olur, hem daha doğal bir görüntü elde etmiş olursunuz.

Bir Yorum Ekle
1
Gürsel Canyiğit(anonim) 1 Yorum

Protez saç yaptırmaktan ziyade saç ektirmek ile arasındaki avantajları nelerdir?

ONNA Yeni yorum gönderildi Mart 14, 2022

Saç ekimi tıbbi müdahale gerektiren uzun ve acılı bir süreçtir. Protez saç uygulamasının aksine her kesim için garantili sonuç içermeyebilmektedir. Daha detaylı bilgilere yazımızdan ulaşabilirsiniz: https://www.onnahair.com/sac-ektirme-mi-yoksa-protez-sac-mi/

Bir Yorum Ekle
0

Protez saç, saç dökülmesi problemi açısından en kısa ve en hızlı çözüm yöntemidir. Sosyal hayatta saçlarınız yüzünden özgüven eksikliği yaşıyorsanız bu sorun ortadan kalkar. Var olan kendi saçınıza zarar vermez. Kendi saçınızdan bile daha dolgun, şekillidir; harika bir görünüm sağlar. Tıbbı bir müdahale ya da ameliyat gerektirmez. Gündelik kullanıma uygundur, spor yapabilir denize ve havuza rahatlıkla girebilirsiniz.

ONNA Durumu yayınlanmak üzere'ye değiştirildi Şubat 10, 2022
Bir Yorum Ekle
Cevabınızı yazın.