Protez saç kaşıntı yapar mı?

0
0 Yorum

Protez saç kaşıntı yapar mı? Ciltte ya da protezin uygulandığı kısımlar kaşınır mı?

Sinan Cihan Cevaplanan soru Mayıs 14, 2022
Bir Yorum Ekle
0
Begüm(anonim) 1 Yorum

Kaşıntı yaptığında gün içerisinde çıkartmak mümkün mü? Ya da protez saçımı akşamları çıkartabilir miyim?

ONNA Yeni yorum gönderildi Mayıs 14, 2022

Protez saçı kendiniz de çıkartabilirsiniz. Ancak sürekli çıkartmak protezinizi yıpratacağı için önerilmemektedir. Protez saçı ilk defa yaptırdıysanız alışma sürecinde kaşıntı olması çok normal bir süreçtir. Çok kısa bir sürede protezinize alıştığınızda kaşıntı hissetmeyeceğinizden emin olabilirsiniz.

Bir Yorum Ekle
0
Ekrem Erkan(anonim) 1 Yorum

Bantsız sistemlerde protez saç kaşıntı yapıyor mu? Sonuçta onda da özel solüsyonlar ile başa sabitleniyor.

ONNA Yeni yorum gönderildi Mart 23, 2022

No tape yenilikçi bantsız sistem ile en doğal görünüm için protez saçlarda bant kullanılmıyor, proteziniz özel likit yapıştırıcılar ile başınıza sabitleniyor. Cilt üzerine uygulanan bu yapıştırıcılar tüm sağlık kontrollerinden geçmiş ve cilt üzerine uygulanabilirliği onaylanmıştır. Kaşıntıya ya da ilerisinde tahriş durumlarına sebebiyet vermemektedir.

Daha detaylı bilgi için uzmanlarımıza danışabilirsiniz.
https://www.onnahair.com/iletisim/

Bir Yorum Ekle
0
Abdülkadir Çakır(anonim) 1 Yorum

Alışma süreci nasıl oluyor? Ayrıca kaşıntıdan ziyade protez saç kullanımında kafa derisi terlemiyor mu, nefes alıyor mu, su geçirir mi?

ONNA Yeni yorum gönderildi Mart 22, 2022

Onnahair protez saçları gözenekli yapısıyla suyu ve havayı geçirir. Bu yüzden rahatlıkla gündelik hayatınıza devam edebilirsiniz. Spor yapıp terleyebilir, denize veya havuza rahatlıkla girebilirsiniz. Protez saçınızda bulunan gözenekler sayesinde cildiniz zarar görmez, hem havayla hem de suyla temas etmesinde bir sakınca olmadığı gibi en doğal kullanım için tasarlanmıştır.

Bir Yorum Ekle
0

Protez saçı ilk defa yaptıracak olanlarda alışma sürecinde kısa süreli kaşıntı yapabilir. Ancak bu adaptasyon sürecinin en doğal evresidir. 1 veya 2 günlük kullanımdan sonra protezinize alışıp sanki hep ordaymış gibi hissetmeye başlayacaksınız. Duş aldıktan sonra saç diplerinde nem kalırsa kaşıntı yapabilir, ancak iyi bir kurulama ile bu kolayca önlenir. Kısacası protez saçın uygulandığı bölgelerde azami miktarda kaşıntı ve tahrişler meydana gelebilir. Ancak bu tamamen geçicidir ve kısa sürelidir. 

ONNA Durumu yayınlanmak üzere'ye değiştirildi Şubat 10, 2022
Bir Yorum Ekle
Cevabınızı yazın.