Hiç saçım yok yine de protez saç uygulanabilir mi?

3.34K görüntülenmeProtez Saç Kullanıcı Tavsiyelerisaç protezi
0
0 Yorum

Merhabalar, hiç saçım yok. Yani protez saç genel olarak saçlı deriye uygulanıyor diye duymuştum. Hiç saç olmadan da direkt deri üstüne protez yerleştirilebilir mi?

Muhammed Ali Yılmaz Cevaplanan soru Mayıs 14, 2022
Bir Yorum Ekle
0
Barış(anonim) 1 Yorum

Bölgeye göre farklılık gösteriyorsa bu da protez saç fiyatını etkiliyor mu?

ONNA Yeni yorum gönderildi Mayıs 14, 2022

Protez saçın fiyatı birçok etkene göre değişmektedir. Kullanılan malzemenin kalitesi, seçin modeldeki saç sıklığı, dolgunluğu rengi gibi faktörler ile birlikte saç protezi uygulanacak bölge ve büyüklüğü de protez saç fiyatını etkilemektedir.

Bir Yorum Ekle
0
Mustafa Ermiş(anonim) 1 Yorum

Benimde yan taraflarımda saç var ama ortada yok. Protez saç üretilirken tüm kafa yapısı için mi üretiliyor yoksa eksik bölge için mi?

ONNA Yeni yorum gönderildi Mart 10, 2022

Protez saç sizin ihtiyacınıza göre ve kafa yapınıza en uygun şekilde tasarlanır. Kendi saçlarınızla birlikte protez saçınız tam uyum sağlanması için Onnahair uzmanlarımız en ince detayına kadar ölçüm yapar, size en iyi olacak protez saçı üretirler.

Bir Yorum Ekle
0

Protez saçın genç, yaşlı; kadın, erkek demeden her kesime uygulanabildiği gibi bu durum saçlı veya saçsız hiçbir sorun teşkil etmeden protez saç uygulaması yapabilir. Onnahair protez saçları yüz ve kafa yapınıza göre özel olarak tasarlanarak size en uygun ve sizinle tamamen uyum sağlayacak şekilde üretilir. Bu sayede hiç saçınız olmasa bile gerçek doğallıkta bir görüntüye ulaşırsınız. Yeni saçlarınız sayesinde en estetik görüntünüze kavuşursunuz.

ONNA Düzenlenmiş yorum Nisan 18, 2022

Benimde yan taraflarımda saç var ama ortada yok. Protez saç üretilirken tüm kafa yapısı için mi üretiliyor yoksa eksik bölge için mi?

Onnahair uzmanlarımız size özel olarak olan saçlarınız, yüz ölçünüz, saç yapınız, kafa yapınız, saçların seyrek olduğu bölgeler gibi birçok etkene bağlı ölçüm yaparak size en uygun olacak protez saç modelini hazırlarlar. İhtiyacınıza en uygun gerek bölgesel gerekse tüm olmak üzere size en doğal şekilde uyum sağlayacak, estetik görüntünüz sağlayacak model tasarlanır.

Bir Yorum Ekle
Cevabınızı yazın.