Saçlarda seyrelme yaşanıyorsa en etkili çözüm hangisidir?

2.18K görüntülenmeProtez Saç Kullanıcı Tavsiyeleriprotez saç artıları
0
0 Yorum

Saçlarda seyrelme yaşanıyorsa en etkili çözüm hangisidir? Hangi yolla saçlarım eskisi gibi hatta daha da iyi, gür ve dolgun gözükür?

ONNA Durumu yayınlanmak üzere'ye değiştirildi Şubat 26, 2022
Bir Yorum Ekle
0

Saç dökülmesi ve saç kaybı problemleri için birkaç alternatif yöntem vardır. Bunlardan en çok tercih edilenler ve sık bilinenler olarak biri saç ekimi diğer yöntem ise saç protezidir. Saç ekimi sonuç garantisi olmayan tıbbi bir müdahaledir. Bunun aksine protez saç yöntemi operasyon gerektirmez. Aynı gün içerisinde saçlı bir görünüme ulaşabilirsiniz. Ancak istediğiniz görünüme kavuşmakta sadece protez saç işlemine bağlı değildir. Her işte olduğu gibi işi profesyonellere yaptırmazsanız istemediğiniz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Eskisinden de daha iyi bir görünüme sahip olmak gibi bir iddianız varsa Onnahair uzmanlarımızla tanışma zamanınız gelmiş demektir.

ONNA Yeni yorum gönderildi Haziran 26, 2022

Saç ekimine kıyasla protez saç yaptırmanın artıları nelerdir?

Protez saç uygulamasının saç ekimine göre en büyük artısı cerrahi bir müdahale olmamasıdır. Protez saç çözüme giden hem maddi hem de manevi olarak en uygun çözüm yöntemidir. Kısa sürede acısız ve ağrısız şekilde doğal ve estetik bir görünüme ulaşmanızı sağlar. Size özel ölçüler alınarak üretilen protez saçlar ile kaç yaşınızda olursanız olun, cinsiyet fark etmeksiniz gençleştiğinize siz ve çevreniz dahil fark edeceksiniz.

Bir Yorum Ekle
Cevabınızı yazın.