Onnahair protez saçlarına ne kadarda bir bakım yapılmalı?

0
0 Yorum

Onnahair protez saçlarının bakım periyotları nasıldır? Ne kadar sürede bir bakım yapılmalı?

Göksü Kıvılcım Cevaplanan soru Haziran 6, 2022
Bir Yorum Ekle
0
Cem(anonim) 1 Yorum

Protez saçım ile denize veya havuza girdikten sonra temizlemek için ne yapmalıyım? Deniz tuzu veya klor saçıma zarar verir mi?

ONNA Yeni yorum gönderildi Haziran 6, 2022

Protez saçınız ile denize veya havuza girebilirsiniz. Denizden çıktıktan sonra deniz tuzu veya havuzdan sonra klor gibi yabancı materyalleri temizlememeniz durumunda protez saçınız yıpranabilmektedir. Temiz suyla ve protez saçınız için özel üretilmiş şampuan ile saçınızı yıkamanız önem arz etmektedir. Duş aldıktan sonra saç diplerini havlu yardımıyla kurutmanız tavsiye edilmektedir.

Bir Yorum Ekle
0
Birce Kandemir(anonim) 1 Yorum

Protez saç bantları bakımsızlıktan dolayı açılma yapıyormuş doğru mu?

ONNA Yeni yorum gönderildi Haziran 3, 2022

Protez saç bantlarının açılması bakım ertelendiği zaman görülmesi muhtemeldir. Eğer saç protezinizdeki saçlarınızı çektiğinizde hareketlenme oluyor ve eskisine göre daha çok hareket ediyor ise protez saç bakımını hemen yaptırmalısınız.

Bir Yorum Ekle
0
Selami Kürşat(anonim) 1 Yorum

Protez saç bakımı nasıl yapılıyor tam detaylı bilgi verebilir misiniz? Bir de hangi ürünleri kullanmak lazım?

ONNA Yeni yorum gönderildi Mart 16, 2022

Protez saçlarınızın bakımı için Onna pro ürünlerini tavsiye ediyoruz. Onna pro ve Walker Tape ürünlerini kullanabilirsiniz. edebilirsiniz: https://shop.onnahair.com/ Protez saç bakımı nasıl yapılmalı? Yazımızda protez saç bakımı için detaylı bilgileri bulabilirsiniz. https://www.onnahair.com/protez-sacin-bakimi-nasil-yapilmali/

Bir Yorum Ekle
0

Ayda 1 veya 2 bakım yeterli olacaktır.  Herhangi özel bir bakım gerektirmez, kolaylıkla Onnahair protez saçınıza bakım yapabilirsiniz.

ONNA Düzenlenmiş yorum Nisan 18, 2022

Ben biraz hijyenik biriyim. Gün aşırı olarak her gün duş alıyorum. Bunda bir sakınca var mıdır?

Protez saç uygulamasından sonra daha önce saçlarınız ile hijyen rutininiz nasılsa aynı şekilde devam edebilirsiniz bundan bir sakınca yoktur. Ancak 2-3 günde bir şampuan ile kalan günlerde sadece su ile alınan duş protez saç ömrü için daha olumlu etki yaratacaktır.

Bir Yorum Ekle
Cevabınızı yazın.